1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Elon Musk yönetimindeki X, ödeme hizmetleri ile yeniden şekillenecek

Elon Musk yönetimindeki X, ödeme hizmetleri ile yeniden şekillenecek

featured
service

Bloomberg’ün raporuna göre Elon Musk, X platformuna ödeme hizmetleri eklemek için çalışmalarına hız verdi. Şirketin bu yıl sonuna kadar bu sistemi entegre etmeyi planladığı belirtiliyor. Ödeme hizmetlerinin entegrasyonu ile X, Apple Pay ve benzeri global para transferi hizmetlerine rakip olmayı hedefliyor.

X platformu bu hizmetleri sunabilmek için ABD’de 28 eyalette lisans almış durumda. Musk’ın hedefi, tüm 50 ABD eyaletinden gerekli onayları aldıktan sonra özelliği piyasaya sürmek. Ayrıca, bu hizmeti ilerleyen dönemde dünya çapında sunma planları da bulunuyor.

Elon Musk, daha önce birçok kez X’i “her şey uygulaması”na dönüştürmek istediğini ifade etmişti. Bu vizyon, kullanıcıların birçok farklı işlevi tek bir uygulama üzerinden gerçekleştirebilmesini içeriyor. Ödeme hizmetlerinin eklenmesi, bu hedefe ulaşmada önemli bir adım olarak görülüyor. Bu yeni özellik ile kullanıcılar, X üzerinden para transferi yapabilecek ve belki de alışveriş işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Özelliğin tam detayları henüz açıklanmış değil. Ancak Musk’ın hedefleri doğrultusunda X’in, Apple Pay tarzı global para transfer hizmetleri sunabileceği tahmin ediliyor. Bu hizmet, kullanıcıların dünya genelinde para gönderip almasına olanak tanıyabilir ve X’i finansal işlemler için de önemli bir platform haline getirebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elon Musk yönetimindeki X, ödeme hizmetleri ile yeniden şekillenecek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz