1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dört gözle beklenen sıcak havalar geliyor! Uzman isim tarih verdi!

Dört gözle beklenen sıcak havalar geliyor! Uzman isim tarih verdi!

featured
service

Nisan ayı, tarihsel bir sıcaklık rekoru kırdı ve dünyada en sıcak Nisan ayı olarak kayıtlara geçti. Ancak, yağış miktarı açısından ortalamanın altında kalması, bazı endişeleri de beraberinde getirdi. Mayıs ayı da yağışların artmasıyla birlikte sıcaklıkların beklenenden düşük seyrettiği bir döneme işaret etti.

Sıcaklık ve Yağış Dengesi

( = window. || []).push({});

Kış mevsiminin son günlerinde, havaların hızla ısınacağına dair umutlar artıyor. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, önümüzdeki hafta itibarıyla sıcaklıkların artacağını belirtti. Bu beklenen değişiklik, uzun bir soğuk dönemin ardından özellikle iç kesimlerdeki vatandaşları sevindirecek nitelikte.

Yaklaşan Sıcaklık Artışı

Ancak, Orhan Şen’in verdiği bilgilere göre, önümüzdeki hafta itibarıyla sıcaklıkların artması bekleniyor. Çarşamba gününden itibaren Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerinde yaz değerlerine yakın sıcaklıklar hissedilecek. Bu durum, iç bölgelerde de sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte yaz havasının kendini göstereceğinin habercisi olarak değerlendiriliyor.

Sıcak havanın müjdelendiği bu dönemde, kışlık giysileri dolaplara kaldırma zamanı geldi. İç bölgelerdeki vatandaşlar, özellikle çarşamba gününden itibaren güneşin tadını çıkarabilecekleri cıvıl cıvıl bir yaz havasıyla karşılaşacaklar. Bu durum, yaz mevsiminin yaklaştığını ve güneşin sıcak yüzünü tekrar görebileceğimiz günlerin kapıda olduğunu müjdeliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dört gözle beklenen sıcak havalar geliyor! Uzman isim tarih verdi!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz