1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Altın yatırımcısı dikkat! Kuyumcu Tarık Bayındır’dan önemli açıklamalar

Altın yatırımcısı dikkat! Kuyumcu Tarık Bayındır’dan önemli açıklamalar

featured
service

Tarık Bayındır, altın fiyatlarının küresel ekonomik belirsizlikler, enflasyon beklentileri ve merkez bankalarının para politikaları gibi çeşitli faktörlerden etkilendiğini belirtti. Bayındır, “Altın fiyatları, bu etmenlere bağlı olarak dalgalanmaya devam ediyor. ” dedi.

Bayındır, bugün itibariyle 24 ayar sertifikalı gram altının 2 bin 520 TL, paketsiz olanın ise 2 bin 515 TL olduğunu aktardı.

Çeyrek altın 4 bin 50 TL, yarım altın 8 bin 100 TL tam altın ise 16 bin 200 TL civarında seyrediyor. Fiyatların, döviz kurlarındaki değişimlerden ve uluslararası altın fiyatlarındaki hareketlerden etkilendiğini ifade eden Bayındır, günlük fiyat değişimlerini yakından takip etmenin önemine dikkat çekti.

Kurban Bayramı öncesi arife gününden bu zamana kadar altında 40 TL’ye yakın artış olduğunu aktaran Bayındır, bayram sonu haftasında makas aralığının daralacağını tahmin ettiğini dile getirdi.

Kurban Bayramı vesilesiyle 9 günlük tatil olduğundan dolayı büyük firmaların kendilerini güvenceye almak için aradaki makası açtığını aktaran Bayındır, müşterinin bayram sonrasında da geldiğini dile getirdi.

21 Haziran 2024 Cuma güncel altın fiyatları! Gram altın fiyatı? Çeyrek altın ne kadar? Tam altın güncel fiyatı ne kadar?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altın yatırımcısı dikkat! Kuyumcu Tarık Bayındır’dan önemli açıklamalar
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz