1. Haberler
  2. Hayat
  3. Çekya maçına günler kala ünlü sanatçılar Montella’yı hedef aldı! ‘Hayırdır koçum…’

Çekya maçına günler kala ünlü sanatçılar Montella’yı hedef aldı! ‘Hayırdır koçum…’

featured
service

A Milli Futbol Takımı’nın dün gerçekleştirdiği antrenmanda Arda Güler ile teknik direktör Vincenzo Montella arasında yaşanan görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü sanatçılar Mustafa Sandal, Yaşar ve Ahmet Mümtaz Taylan İtalyan teknik adama sert sözlerle yüklendi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla Montella’yı eleştiren Mustafa Sandal, “Hayırdır koçum sen bu cüreti nereden ve kimden buluyorsun? Bu ülkenin gururu, evladı ve gündemdeki en büyük yeteneğine antremandaki o tavrın nedir? Nereden ve kimden geliyor o cüret? Burası Türkiye ve Türk futbol severler aklını alır neye uğradını şaşırırsın. Şansını böyle abuk hareketlerle zorlama bence kukla kılıklı antrenör bozuntusu seni!!!” diye konuştu.

Yaşar ise İtalyan teknik adam ile karşılaşması halinde kendisini darp edebileceğini öne sürerek “Bak Adana’da çalıştın bilirsin bizleri. Bir gün karşıma çık da bir darp raporu aldırayım sana” dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde başrol oynayan Ahmet Mümtaz Taylan ise paylaşımında “Aldırma Arda Güler. Sen “gelecek”sin. O vasat gidecek.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çekya maçına günler kala ünlü sanatçılar Montella’yı hedef aldı! ‘Hayırdır koçum…’
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz