1. Haberler
  2. Gündem
  3. TBMM’de görevli polis memuru Şükrü Alantor evinde intihar etti

TBMM’de görevli polis memuru Şükrü Alantor evinde intihar etti

featured
service

Ankara Çankaya ilçesinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görevli polis memuru Şükrü Alantor, evinde beylik tabancasıyla intihar ederek hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde yaşanan olayda, 40 yaşındaki Şükrü Alantor’un evinde ölü olarak bulunduğu bildirildi. Alantor’un Ankara Çankaya ilçesindeki evinin salonunda gerçekleşen olayda, polis memurunun beylik tabancasıyla kendi hayatına son verdiği belirlendi.

Şükrü Alantor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Koruma Daire Başkanlığı’nda görevli olarak çalışmaktaydı. Meslek hayatına devam eden Alantor’un ani intiharı, çevresinde şok etkisi yarattı.

Polis memuru Şükrü Alantor’un daha önce 2012 yılında evlendiği, ancak bir yıl süren evliliğini 2013 yılında sonlandırdığı öğrenildi. Alantor’un bu birliktelikten çocuğunun olmadığı belirtildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ve savcının yaptığı incelemelerde, Şükrü Alantor’un beylik tabancasıyla kendi başına ateş ederek yaşamına son verdiği tespit edildi. İncelemelerin devam ettiği ve olayın detaylarının aydınlatılmaya çalışıldığı ifade edildi.

Şükrü Alantor’un ani ölümü, meslektaşları ve yakınları arasında derin üzüntü yarattı. Olayın duyulmasının ardından sosyal medya üzerinden Alantor’a yönelik başsağlığı mesajları yayımlandı. Meslektaşları, Alantor’u sevgi ve saygıyla anarken, yaşanan trajedinin nedenlerinin araştırıldığı vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TBMM’de görevli polis memuru Şükrü Alantor evinde intihar etti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz