1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Sonunda bu da oldu! Sıfırı ikinci elinden daha ucuz: Qashqai’den görülmemiş kampanya

Sonunda bu da oldu! Sıfırı ikinci elinden daha ucuz: Qashqai’den görülmemiş kampanya

featured
service

Türkiye piyasasında alınan ticari kararlar sıfır otomobil fiyatlarını düşürdü. Sıfır otomobil fiyatları düşse de ikinci el piyasası sabit duruyor. Sonunda beklenen hamle Qashqai’den geldi. Öyle bir kampanya yaptı ki, sıfır fiyatı ikinci el fiyatından ucuz. İşte sıfır otomobil kampanyası…

Yeni Qashqai, Türkiye pazarında mevcut modelden daha uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Güncellenmiş tasarımı, geliştirilmiş iç mekanı ve yeni araç içi teknolojileri ile dikkat çeken Qashqai, 1.799.900 TL’den başlayan fiyatlarla otomobil tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Yeni Qashqai’nin en temel paketi olan 1.3 DIG-T 158 beygir X-Tronic CVT Designpack, haziran başında mevcut modelin liste fiyatı olan 1.983.300 TL’ye kıyasla önemli bir indirimle 1.799.900 TL’den satışa çıktı. Bu durum, yeni modelin sadece güncellenmiş özellikleri ile değil, daha uygun fiyat politikasıyla da öne çıkmasını sağladı.

Yeni Qashqai, sadece dış görünümünde değil, iç mekanında da ciddi değişiklikler barındırıyor. Yenilenen ön ızgara, ön ve arka aydınlatma grubu ve tamamen revize edilmiş iç mekan, aracı daha modern ve çekici kılıyor. Ayrıca, GSR2 farkı alınmaması da tüketiciler için önemli bir avantaj sağlıyor.

24tdieulhd-qq-mc-039-pace003-d-jpg-ximg-l-12-m-smart.jpg

Yeni modelde ‘Tekna’ isimli başlangıç paketi yerine artık Designpack paketle başlayan seçenekler mevcut. Ek olarak, yeni modelle birlikte N-Design paketi de sunuluyor. En üst paket olan Platinum Premium 4X4 ise mevcut modelin haziran başı fiyatı olan 2.390.700 TL’ye kıyasla 2.319.900 TL’den satışa sunuldu. Bu, yeni Qashqai’nin sadece başlangıç seviyesinde değil, en üst paketlerinde de daha ekonomik olduğunu gösteriyor.

e-Power seçeneklerinde de benzer bir fiyat düşüşü söz konusu. Yenilenen Qashqai’nin, mevcut modellere göre daha uygun fiyatlarla sunulması, otomobil pazarında büyük bir ilgi yaratması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sonunda bu da oldu! Sıfırı ikinci elinden daha ucuz: Qashqai’den görülmemiş kampanya
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz