1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fahrettin Koca “torpil taleplerini yerine getirmediği için istifa etti” iddiası

Fahrettin Koca “torpil taleplerini yerine getirmediği için istifa etti” iddiası

featured
service

Ağırel, “Kabinede Neler Oluyor?” başlıklı yazısında, Sağlık Bakanı Koca’nın istifasıyla ilgili detayları paylaştı. Konuştuğu kaynakların, “Fahrettin Koca kesinlikle istifa etti” ifadelerini kullandığını belirten Ağırel, bakanlık yetkililerinin 2-3 bakanın daha istifa edebileceği yönündeki iddialarına da yer verdi.

Sağlık Bakanı Koca’nın istifa gerekçesini soran Ağırel, aldığı cevabı şöyle aktardı: “Bakanlıklar arasında siyasetçi ve teknokrat ayrımı dikkat çekiyor. Siyasetin merkezinden gelen bakanlar parti teşkilatlarının taleplerine olumlu yanıt verirken, teknokrat bakanlar bu konuda yetersiz kalıyor. Sağlık Bakanlığı bünyesinde işe alımlarda torpil değil, sınav sonuçları esas alınıyor. Bu durum, parti teşkilatlarından gelen taleplerin karşılanamamasına neden oluyor ve bu konular teşkilat toplantılarında da eleştirildi. Bakan Koca aslında o gün istifa etti.”

Ağırel, parti teşkilatlarının torpil taleplerinin yanı sıra sağlık alanında yaşanan sıkıntıların da istifa nedenlerinden biri olduğunu belirtti. Sağlık Bakanı Koca’nın kesin olarak görevini bıraktığını ifade eden kaynaklar, Koca’nın artık görevi bıraktığını doğruladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fahrettin Koca “torpil taleplerini yerine getirmediği için istifa etti” iddiası
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz