1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. WhiteBIT TR, Türkiye’nin en çok indirilen 5 kripto para uygulaması arasında

WhiteBIT TR, Türkiye’nin en çok indirilen 5 kripto para uygulaması arasında

featured
service

Coinmarketcap sıralamasına göre dünyanın lider 50 kripto para borsası arasında yer alan, 190 ülkede 4 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren WhiteBIT, Avrupa’nın en büyük kripto para borsalarından biri olarak konumlanıyor. Ülkemizdeki kullanıcılara 2022’den bu yana hizmet veren WhiteBIT, Mart 2024’te Türkiye pazarına verdiği stratejik önemin göstergesi olarak, WhiteBIT TR mobil ve web uygulamalarını yayına aldı.

Dört ay gibi kısa bir sürede App Store’da indirilen 5 büyük Türkçe kripto para borsası uygulaması arasında giren WhiteBIT TR, TRY işlem çiftinde alım satım yapma olanağı sunan güvenilir altyapısı, Türkiye’deki topluluğa özel ödül havuzları ve Türkçe destek gibi olanaklarıyla hizmet veriyor.

Haziranın son haftasında Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda kabul edilen ve kamuoyunda kripto para yasası olarak bilinen düzenleme, küresel borsaları Türkiye’de operasyon gösterebilmesi ve Türkçe iletişim faaliyeti yürütebilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu lisansına tabi tutuyor. Türkiye’de yerleşik bir tüzel kişilik ve TÜBİTAK tarafından onaylanan altyapıya sahip Türkçe uygulama ve platformlar, lisans sürecinde değerlendirilen kriterler arasında konumlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
WhiteBIT TR, Türkiye’nin en çok indirilen 5 kripto para uygulaması arasında
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz