1. Haberler
  2. Gündem
  3. 24 yıl önce evinde öldürülen Çağla Tuğaltay’ın annesi: Çağla en güvenli yerde öldürüldü

24 yıl önce evinde öldürülen Çağla Tuğaltay’ın annesi: Çağla en güvenli yerde öldürüldü

featured
service

Çağla Tuğaltay’ın annesi Gülnur Tuğaltay, Uzman Psikolog Esra Ezmeci’nin her perşembe YouTube kanalında saat 20.00’de yayınlanan “Ne Hissettin” programına konuk oldu.

Annesi Gülnur Tuğaltay, her perşembe YouTube kanalında saat 20.00’de yayınlanan “Ne Hissettin” programına konuk oldu.

Uzman Psikolog Esra Ezmeci’nin, “24 yıl önce yaşanan acı olayı hatırlatınca ne hissettiniz?” sorusunu yanıtlayan Tuğaltay, “Kızımın canının ne kadar acıdığını ve ne kadar korktuğunu düşünüyorum sürekli. Bıçakla öldürüldüğünü gazeteden öğrendim.” dedi.

Tuğaltay, “Kızım, en güvenli olduğu yerde evinde biri ya da birileri tarafından öldürüldü.” diyerek sözlerine devam etti.

Ezmeci’nin “Çağla nasıl bir çocuktu?” sorusuna ise Tuğaltay, “Okulda sevilen, utangaç bir kızdı. Haftanın üç günü onunla okula giderdim, bir gün gitmediğimde bu korkunç olay yaşandı” diyerek gözyaşlarını engel olamadı.

h4dfh4d4f4h.jpg

Yaşananları anlatan Tuğaltay, “Kapıda zorlama yok. Çağla kapıyı açtığına göre tanıdık biri veya birileri. Ayakkabıları mutfakta bulaşık makinesinin önünde duruyordu. Neden? Bizim mahalle meraklıdır. Apartmana giren çıkanı görürler. O gün Çağla’nın arkasından giren birini veya daha sonra telaşla apartmandan çıkan birini gören yok” şeklinde konuştu.

Esra Ezmeci’nin “Keşkeleriniz neler?” sorusuna Gülnur Tuğaltay, ” Çağla çocuk gelişimi bölümünde okuyordu. Yuva açmak istiyordu. Keşke bir yuvaya adını verebilsem. Bu bana çok iyi gelecek.” diye cevap verdi.

Tuğaltay, “Keşke tecavüz etseydi bıraksaydı. 24 yıldır en son giydiği pijamasını ve yattığı nevresim takımı yıkamıyorum. Hâlâ kokusu var. ” dedi.

Esra Ezmeci’nin “24 yıl sonra nasılsınız?” sorusuna ise Tuğaltay, “”Boş bir çuval gibiyim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum.” diyerek cevapladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
24 yıl önce evinde öldürülen Çağla Tuğaltay’ın annesi: Çağla en güvenli yerde öldürüldü
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz