1. Haberler
  2. Gündem
  3. Konya’da uyuşturucu operasyonu! 225,5 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Konya’da uyuşturucu operasyonu! 225,5 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

featured
service

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Kent merkezine gelen bir araçta yapılan aramada, toplamda 225,5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Narkotik Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında durdurulan araçta yapılan detaylı aramada, 145 kilogram skunk ve 80 kilogram 500 gram esrar bulundu. Ele geçirilen uyuşturucu maddelerin piyasa değeri oldukça yüksek olduğu belirtiliyor.

Polis ekipleri, araçta bulunan bir kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelinin, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edileceği bildirildi. Narkotik Şube ekiplerinin operasyonları hız kesmeden devam edecek.

İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, başarılı operasyonun ardından Narkotik Şubeyi ziyaret ederek operasyonu gerçekleştiren polis ekiplerini tebrik etti. Karabulut, “Uyuşturucu madde ticaretine karşı yürüttüğümüz mücadelede elde ettiğimiz bu başarı, ekiplerimizin özverili çalışmaları sayesinde mümkün oldu. Halkımızın huzuru ve güvenliği için çalışmalarımız aralıksız devam edecek,” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konya’da uyuşturucu operasyonu! 225,5 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz