1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yarın gidenler kapıdan dönecek! 1 Temmuz itibariyle Ankara ve İstanbul’da yeni uygulama başladı

Yarın gidenler kapıdan dönecek! 1 Temmuz itibariyle Ankara ve İstanbul’da yeni uygulama başladı

featured
service

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, alınan yeni kararla ilgili yaptığı değerlendirmede, İstanbul’daki berber esnafının çoğunluğunun Pazar günlerinin tatil olmasını istediğini aktardı. Yeni kararın esnaf için sevinç verici olduğunu vurgulayan Akyüz, “Bakanlığın duyarlı davranmasıyla berberlerimizin haftalık dinlenme günü yasal bir zemine oturdu. Esnafımız, bu düzenleme ile birlikte artık ailelerine daha fazla zaman ayırabilecek” dedi.

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara da Ankara’daki berberlerin Pazar günleri tatil olacağını açıkladı. Yeni düzenlemenin berber esnafı için beklenen bir adım olduğunu söyleyen Kara, “Bakanlık düzenlemesiyle haksız rekabetin önüne geçilmiş oldu. Berberlerimiz, pazar günleri kapalı olacakları için daha düzenli bir çalışma programı oluşturabilecekler” diye konuştu.

Her iki başkan da yeni düzenlemenin berber esnafının iş gücü ve aile hayatı dengesine olumlu katkıları olacağını belirtti. 1 Temmuz itibari ile haftanın 6 günü çalışacak olan berberler, Pazar günü ise dinlenme fırsatları olacağını ve böylece daha verimli çalışabileceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yarın gidenler kapıdan dönecek! 1 Temmuz itibariyle Ankara ve İstanbul’da yeni uygulama başladı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz