1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Google’dan yenilikçi navigasyon özelliği ile birlikte yolculuk yapmak mümkün oluyor

Google’dan yenilikçi navigasyon özelliği ile birlikte yolculuk yapmak mümkün oluyor

featured
service

Bu yeni navigasyon özelliği sayesinde, ilk sürücü varış noktasını belirledikten sonra diğer kişileri de bu noktaya davet edebilecek. Bu sistemin çalışması için tüm katılımcıların Google üyesi olması gerekecek. Her bir grup üyesine, belirlenen varış noktası için kişiselleştirilmiş yönlendirmeler sağlanacak ve tahmini varış süreleri de kullanıcılar arasında paylaşılabilecek.

Google, yeni özellik sayesinde bir aracın trafik koşullarını analiz ederek diğer araçlara trafik sıkışıklıkları, kazalar veya benzer durumlarda büyük bir gecikmeden kurtulmaları için alternatif rotalar sunacak. İlk araç, diğer araçlara nerede park edebilecekleri konusunda da bilgi verebilecek, böylece grup üyelerinin varış noktasında park yeri arama stresi yaşamalarının önüne geçilecek

Google’ın bu yenilikçi özelliği, tüm grup üyelerinin aynı anda varış noktasına ulaşabilmeleri için hız tavsiyelerinde de bulunacak. Ayrıca, yolculuk esnasında grup üyelerinin birbirleri ile iletişim kurabilmesi de sağlanacak. Bu özellik, özellikle büyük grupların aynı anda varış noktalarına ulaşmalarını kolaylaştıracak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Google’dan yenilikçi navigasyon özelliği ile birlikte yolculuk yapmak mümkün oluyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz