1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Sinan Ateş’in ailesi Özel ve Dervişoğlu ile görüştü!

Sinan Ateş’in ailesi Özel ve Dervişoğlu ile görüştü!

featured
service

Ardından, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da, Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş ve ablası Selma Ateş ile İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki makamında bir araya geldi.

Sinan Ateş’in davasında 5. celse gerçekleşti ve tutuklu yargılanan 22 sanıktan 10’u tahliye edildi. Duruşma, savcılık mütalaası için 19 Temmuz’a ertelendi.

Özgür Özel ile görüşen Saniye Ateş, “Oğul dedim, benim kimsem yok, benim oğlumun katillerini bulun. Bunu adi bir davaya çeviriyorlar. Oğlumun katillerini aramak zorunda kaldım. Bu yaştan sonra da bana bu düştü. Üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Sanki suçlu bizmişiz gibi. Bu siyasi bir davadır. O torbacılar yapmadı bu cinayeti. Arkalarını yasladılar. Bir an önce kapatalım istediler. Ölene kadar bu davanın peşine düşeceğim. Böyle bir siyasi dava olmaz.” ifadelerini kullandı.

Davaya ilişkin konuşan Selma Ateş de, “Biz 19 Temmuz’da adalet bekliyoruz. Bizim değil, Türk milletinin canı yandı. Bu mücadeleden yılmayacağız. Biz isim verirken hakimlerin bizi susturması acı verici. Biz isimleri verdik. İki torbacıya verecek ceza bu cinayeti aydınlatmaz.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da Ateş ailesi ile yaptığı görüşmede, duygusal anlar yaşadı. Ziyarette Ateş ailesi hukuki sürecin sulandırılmasına dönük kaygılarını iletti. Davanın takipçisi olacaklarını belirten Dervişoğlu, dosyanın er ya da geç her yönüyle aydınlatılacağına olan inancını paylaştı. İYİ Parti Genel Başkanı, “Sinan Ateş benim mevkidaşımdır. Bu nedenle bizim tepkimiz siyasi değil, çok daha ötesindedir” dedi.

Sinan Ateş’in ailesi daha önce de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüştü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sinan Ateş’in ailesi Özel ve Dervişoğlu ile görüştü!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz