1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. WhatsApp’ta yapay zeka kullanarak profil fotoğrafı nasıl oluşturulur?

WhatsApp’ta yapay zeka kullanarak profil fotoğrafı nasıl oluşturulur?

featured
service

WhatsApp’ın Android beta sürümünde tespit edilen bu yenilik, kullanıcıların yapay zeka ile profil görselleri oluşturmasına imkan tanıyacak. Bu özellik, büyük olasılıkla WhatsApp’ın ana şirketi Meta’nın geliştirdiği Llama AI modeli kullanılarak gerçekleştirilecek.

Beta sürümünde paylaşılan ekran görüntülerine göre, kullanıcılar basit bir komutla bu özelliği kullanabilecekler. Özelliği etkinleştirmek için Meta AI ile sohbetinize “Beni hayal et…” yazmanız yeterli olacak. Ayrıca diğer sohbetlerde “@Meta AI imagine me…” yazarak da bu özelliği kullanabileceksiniz.

Kullanıcılar, kendilerinin bazı fotoğraflarını yükledikten sonra Meta’nın Yapay Zeka Llama modeli, bu fotoğraflar üzerinden istenen avatarları oluşturacak. Bu sayede, kullanıcılar profillerinde yapay zeka tarafından yaratılmış ve kişiselleştirilmiş resimleri kullanabilecekler.

Şu an için bu özelliğin ne zaman tüm kullanıcılara sunulacağı kesin olarak bilinmiyor. Ancak, WhatsApp’ın bu yeniliği beta aşamasında test etmeye başlamış olması, özelliğin yakın gelecekte tüm kullanıcılara açılabileceğini işaret ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
WhatsApp’ta yapay zeka kullanarak profil fotoğrafı nasıl oluşturulur?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz