1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Apple, iOS 17.5.2 güncellemesini yayınlamaya hazırlanıyor

Apple, iOS 17.5.2 güncellemesini yayınlamaya hazırlanıyor

featured
service

iOS 17.5.2 güncellemesi hakkında detaylı bilgi henüz paylaşılmamış olsa da, uzmanlar bu sürümün büyük yenilikler yerine hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmelerine odaklanacağını öngörüyor. Apple, kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyen bazı hataları gidermeyi ve sistem performansını daha da iyileştirmeyi hedefliyor.

Apple, 13 Mayıs’ta Avrupa Birliği’ndeki iPhone kullanıcıları için iOS 17.5 güncellemesini yayınlamıştı. Bu güncelleme, web tarayıcı üzerinden uygulama indirme, Apple News uygulaması için yenilikler ve diğer çeşitli özellikler içermekteydi. Ancak, kısa bir süre sonra iOS 17.5.1 güncellemesi de yayınlandı. Bu güncelleme, veritabanından kaynaklanan bir sorun nedeniyle Fotoğraflar uygulamasında silinen fotoğrafların yeniden görünmesi problemini çözmek için yapılmıştı.

Apple, şu anda iOS 17.6 ve iOS 18’in beta testlerini yürütüyor. iOS 17.6’nın ikinci betası geçtiğimiz hafta yayınlandı ve iOS 18 beta 3 ise 8 Temmuz’da kullanıma sunuldu. Bu beta sürümleri, yeni özelliklerin test edilmesi ve mevcut sorunların giderilmesi amacıyla geliştiriciler ve beta kullanıcıları tarafından yoğun bir şekilde inceleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Apple, iOS 17.5.2 güncellemesini yayınlamaya hazırlanıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz