1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Öğrenci servis ücretleri zamlandı! Zammı gören okula yürüyerek gidecek: İşte güncel tarife….

Öğrenci servis ücretleri zamlandı! Zammı gören okula yürüyerek gidecek: İşte güncel tarife….

featured
service

Giresun’da şehir için dolmuş ücretleri ve 2024 – 2025 eğitim öğretim dönemini kapsayan öğrenci servis ücretlerine zam yapıldı. Giresun Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumunda alınan karar sonrasında güncel fiyatlar paylaşıldı. Oy çokluğuyla alınan kararda sivil ve öğrenci ücretleri yükseldi.

Öğrenci servisi ve dolmuş ücretlerine gelen zam sonrasında, 14 lira olan sivil ücret 20 TL’ye, 10 lira olan öğrenci ücreti ise 14 TL’ye yükseliş gösterdi. Şehir merkezine uzak olan Samanlık Kıranı, Kayadibi, Behsat ve Camili Köyü’nde dolmuş ücretleri de zamlanarak 22 TL’ye yükseldi. Güncel tarifenin gelecek haftadan itibaren uygulanmaya başlaması bekleniyor.

Servis ücretlerine gelen zam sonrasında güncel tarifeler paylaşıldı. 2024 – 2025 eğitim öğretim döneminde servis fiyatlarını belirleyen oturumda, yeni fiyatlar velilerle paylaşıldı. Güncel tarifeye göre, şehir merkezinde olan okullara öğrenci ücreti ilköğretim için ve liseliler için 300 TL, Buluncak Anadolu Lisesi ve Keşap Anadolu Lisesi için tarife 550 TL olarak açıklandı. İlköğretim, kreş ve anaokuluna giden öğrenciler için yardımcı personellere belirlenen tarifeye ek 100 lira olarak uygulanmasına karar verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öğrenci servis ücretleri zamlandı! Zammı gören okula yürüyerek gidecek: İşte güncel tarife….
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz