1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Google Pixel Watch 3 geliyor! İşte tüm özellikleri

Google Pixel Watch 3 geliyor! İşte tüm özellikleri

featured
service

Pixel Watch 3, 41mm ve 45mm olmak üzere iki farklı boyutta sunulacak. Genel tasarım, önceki modeller olan Pixel Watch ve Watch 2’ye sadık kalacak. Ancak, ekran çerçeveleri biraz daha incelecek. Google, dairesel çerçeveyi tam bir milimetre küçülterek 4,5 mm’ye indirecek.

Daha küçük olan 41mm Pixel Watch 3 modeli, 310mAh pil kapasitesi, 32×32 mm ekran boyutu ve 408×408 çözünürlük sunacak. Daha büyük olan 45mm model ise 420mAh pil kapasitesi, 36×36 mm ekran boyutu ve 456×456 çözünürlük ile gelecek. Her iki model de 2.000 nit tepe parlaklığa ulaşabilecek.

Pixel Watch 3, Snapdragon W5 yonga seti ile güçlendirilecek ve FCC tarafından onaylandığı üzere UWB (Ultra Wideband) desteğine sahip olacak. Bu sayede, cihaz hassas konum takibi yapabilecek ve ‘Cihazımı Bul’ sistemi ile uyumlu olacak. Ayrıca, Pixel Watch 3’ün bir araba anahtarına dönüşebilme yeteneği de bulunacak. BMW, Hyundai ve Kia gibi markalar bu amaçla UWB’yi destekliyor.

41mm Pixel Watch 3 modeli, gümüş, siyah ve altın kasa renklerinde ve birden fazla kordon seçeneğiyle sunulacak. 45mm model ise Hazel, siyah ve gümüş kasa renklerine sahip olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Google Pixel Watch 3 geliyor! İşte tüm özellikleri
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz