1. Haberler
  2. Hayat
  3. Tembellik sarmalından çıkamayanlar bu yöntemlerle arı gibi çalışkan oluyor! Meğer bu kadar kolaymış

Tembellik sarmalından çıkamayanlar bu yöntemlerle arı gibi çalışkan oluyor! Meğer bu kadar kolaymış

featured
service

Yapılacaklar listesi, tek başına işe yarayacak bir yöntem değildir. Bununla birlikte listedeki maddelerin planlamasını da yapmak gerekebilir. Bu planlamalar sayesinde gerçekte ne kadar zamanınız olduğunu görürsünüz ve yapmanız gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Sadece liste yapıldığında ise yapılacak işler fazla olacağından işleri ertelemekle sonuçlanabilir, hatta hiçbirini yapmama ihtimali artar.

Habertürk’te yer alan habere göre, her pazartesi sabah kalktığınızda haftanın planını yapabilirsiniz. Bununla birlikte bu planlama, tüm hafta boyunca ne yapacağınız konusunda size yardımcı olabilir. Ayrıca bu program sayesinde, tüm programa uymakta zorlansanız da birçoğu hakkında önden bilgi sahibi olacağınız için, önceliklendirdiğiniz takdirde çoğunu bitirebilirsiniz.

İş ile günlük yaşam arasında denge tutturmak zorlaşıyorsa sabit program üretkenliği yöntemini deneyebilirsiniz. Örneğin, eve dönüş saatinizi akşam saat 20.30 olarak belirleyip ardından görevleri planlayarak gününüz üzerinde kontrol sahibi olabilirsiniz.

Tipik dikkat dağıtıcı unsurları gözlemleyin ve ardından bunlara maruz kalmanızı sınırlamaya çalışın. Örneğin, masanızdan dikkatinizi dağıtacak unsurları kaldırın. Bu unsurlar; telefonunuz veya elinizi oyalayacak eşyalar olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tembellik sarmalından çıkamayanlar bu yöntemlerle arı gibi çalışkan oluyor! Meğer bu kadar kolaymış
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz