1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. KGM’den yeni coupe SUV: Actyon! Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

KGM’den yeni coupe SUV: Actyon! Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

featured
service

Güney Koreli otomobil üreticisi KGM, eski adıyla SsangYong’un yeniden yapılanma sürecinin bir parçası olarak yeni coupe SUV modeli Actyon’u tanıttı. Bu, markanın yeniden yapılanma sonrası piyasaya süreceği ikinci model olarak dikkat çekiyor.

Yeni Actyon, 2011’de üretimi sona eren ilk versiyonundan 13 yıl sonra pazara geri dönüyor. 163 beygir gücünde 1.5 litrelik benzinli motor seçeneği dışında tamamen elektrikli Actyon EVX modeli de geliştiriliyor. Elektrikli versiyonun teknik detayları henüz açıklanmasa da, aracın BYD ortaklığıyla geliştirilen bir batarya kullanması bekleniyor​​.

Türkiye’de çok satılan Torres EVX modeline benzerliği ile dikkat çeken Actyon, modern tasarımı ve yüksek teknolojik donanımları ile öne çıkıyor. Araçta 12,5 inç dijital gösterge paneli, 9 inçlik multimedya ekranı ve çeşitli sürüş modları gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca, geniş iç hacmi ve yüksek tavanı ile yolcularına konforlu bir seyahat deneyimi sunuyor​.

resim-2024-07-16-094847313.png

Yeni Actyon, kapsamlı güvenlik donanımları ile donatılmış durumda. Elektronik Denge Kontrolü (ESP), Aktif Devrilme Önleme Sistemi (ARP), Yokuş İniş Kontrolü (HDC) gibi sistemler, sürüş güvenliğini artırıyor. Ayrıca, tüm versiyonlarda standart olarak 7 hava yastığı bulunuyor. Araç, 703 litre bagaj kapasitesi ile de oldukça pratik bir kullanım sunuyor​.

resim-2024-07-16-094855726.png​​​​​​​

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KGM’den yeni coupe SUV: Actyon! Türkiye fiyatı ne kadar olacak?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz