1. Haberler
  2. Gündem
  3. Polat Çifti davasında kritik tarih: 4 Eylül!

Polat Çifti davasında kritik tarih: 4 Eylül!

featured
service

Geçtiğimiz günlerde kayınvalidesi Şükran Polat’a gönderdiği mektup ile gündeme gelen Dilan Polat, yazdığı mektupta önemli iddialarda bulundu. Mektubunda, “Bizi haksız yere çocuklarımızdan ayırıyorlar. İddianamede tek bir delil olmadan yargılanıyoruz. Hiçbir suçumuz yok. Eziyet, zulüm ediyorlar bize. Beni burada ölüme terk ettiler” ifadelerini kullandı.

Dilan ve Engin Polat davasında hazırlanan 77 sayfalık iddianamede dikkat çekici bilgilere yer verildi. Balıkesir’de yaşayan E.Ö. adlı kişinin, sadece iki ayda 1866 sipariş kaydı ile toplamda 16 bin 560 adet sabun aldığı belirtildi. Bu alımlar için ödediği toplam miktar ise 1 milyon 194 bin 946 lira olarak kaydedildi.

İddianamede, Polat çiftinin başka bir platform üzerinden toplam 131 milyon 181 bin 454,69 TL değerinde sabun satışı gerçekleştirdiği ifade edildi. Bu durum, davanın kapsamını ve büyüklüğünü gözler önüne seriyor.

Polat çiftinin mali müşaviri Ahmet Gün, Rise And Shine şirketine Engin Polat’ın bilgisi dahilinde sahte faturalar düzenlendiğini açıkladı. Bu durum, davada suçlamaların ciddiyetini artıran unsurlar arasında yer alıyor.

İddianameye göre, sanıkların niyeti yalnızca vergi suçu işlemekle kalmayıp, yasa dışı bahisten elde edilen paralarla gerçek bir ticaret yapılıyormuş gibi bir izlenim yaratmaya çalıştıkları vurgulanıyor. Kamuoyunda karşılığı olan bir güzellik merkezi ve kozmetik sektörünü tercih ederek, ulaşılan şöhreti bu kapsamda bir araç olarak kullandıkları kaydediliyor.

Dilan Polat, 4 Eylül’de ilk kez hakim karşısına çıkacak. Bu duruşma, hem Dilan Polat hem de Engin Polat için kritik bir öneme sahip.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Polat Çifti davasında kritik tarih: 4 Eylül!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz