1. Haberler
  2. Gündem
  3. 10 İl’de Sahte Yurt Dışı Sürücü Belgesi Operasyonu: 4 Zanlı Gözaltında

10 İl’de Sahte Yurt Dışı Sürücü Belgesi Operasyonu: 4 Zanlı Gözaltında

featured
service

Samsun’da düzenlenen “sahte yurt dışı sürücü belgesi” operasyonunda, 10 ilde 4 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte belgelerle ilgili başlattıkları çalışmayı başarılı bir şekilde tamamladı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yürütülen bu operasyonda, sahte yurt dışı sürücü belgeleri veren ve bunları alanlara yönelik olarak, Samsun, Kütahya, Ordu, Kocaeli, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Balıkesir, Tokat ve Manisa’da 62 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

Operasyon sonucunda, resmi belgede sahtecilik suçlaması ile 4 organizatör zanlı gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, 24 adet Gürcistan ve 3 adet Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ait sahte sürücü belgesi bulundu.

Operasyona katılan ekipler, toplamda 27 kişiye “resmi belgede sahtecilik” suçlamasıyla adli işlem başlattı. Bu tür eylemlerin önlenmesi amacıyla çalışmalara devam edileceği bildirildi.

Samsun merkezli 10 ilde düzenlenen “sahte yurt dışı sürücü belgesi” operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı. Adreslerde arama yapan ekipler, 24 Gürcistan ve 3 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ait sahte sürücü belgesi ele geçirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
10 İl’de Sahte Yurt Dışı Sürücü Belgesi Operasyonu: 4 Zanlı Gözaltında
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz