1. Haberler
  2. Gündem
  3. 18-25 yaş arası merakla bekliyordu! Bakanlık açıkladı: Tamamen ücretsiz! Başvurular başladı

18-25 yaş arası merakla bekliyordu! Bakanlık açıkladı: Tamamen ücretsiz! Başvurular başladı

featured
service

Gençlik ve Spor Bakanlığı her yıl düzenlediği gençlik kamplarının bu yıl başvuru süresi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan 25 şehirden 11’inin deniz 27’sinin doğa olmak üzere toplam 38 farklı gençlik kampından oluştuğu belirtildi. Tamamen ücretsiz olacak kamplara başvuruların ise 7 Haziran’da tamamlandı.

Gençlik kamplarının öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Enes Efendioğlu, söz konusu kampların eğitim ve öğretim yılı boyunca yaz tatili bekleyen öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunun altını çizdi. GSB olarak gençlere Hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Efendioğlu, 15-25 yaş aralığında her gencin başvuruda bulunabileceğini de aktardı. Kamp kapsamında yüzme, yat gezisi, spor aktiviteleri, halk oyunları, tiyatro, müzik ve daha birçok farklı etkinlik sunulmaktadır. Öğrenciler bol bol gezerken aynı zamanda kültürel faaliyetlerden de yararlanacak.

Gezi kamplarının yanı sıra 8 Temmuz tarihinde başlayan başvurular ile birlikte seyahat severler de KYK yurtlarında ücretsiz konaklama fırsatından yararlanabilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
18-25 yaş arası merakla bekliyordu! Bakanlık açıkladı: Tamamen ücretsiz! Başvurular başladı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz