1. Haberler
  2. Gündem
  3. 2024 Yaz Dönemi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Atamaları Açıklandı

2024 Yaz Dönemi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Atamaları Açıklandı

featured
service

2024 yaz dönemi itibarıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde önemli atamalar yapıldı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, yeni görevlerde 14 emniyet müdürü ve 16 emniyet amiri yer alıyor.

Valilikten gelen bilgilere göre, 18 il emniyet müdür yardımcısı, 15 şube müdürü ve 3 ilçe emniyet müdür yardımcısının görevleri yeniden belirlendi. Açıklamada, “Yapılan atama ve görevlendirmelerin İstanbul’umuza ve Emniyet Teşkilatı’mıza hayırlı olması temennisiyle bütün personelimize görevlerinde başarılar diliyoruz,” ifadelerine yer verildi.

Atanan 2. Sınıf Emniyet müdürleri arasında:

3. Sınıf Emniyet Müdürü ve Emniyet Amirlerinin görevleri de yeniden düzenlenerek birçok isim yeni pozisyonlara atandı. Örneğin, Tuncer Bilici Belge Yönetimi Şube Müdürü olarak atanırken, Sami Pektaş Başakşehir İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı oldu.

Son atamalar, İstanbul’un güvenliğini sağlamaya yönelik kapsamlı bir hazırlık sürecinin parçası olarak görülüyor. Bu değişimlerin, şehrin emniyet yönetiminde daha etkin bir yapı oluşturarak, kamu güvenliğini artırması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2024 Yaz Dönemi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Atamaları Açıklandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz