1. Haberler
  2. Gündem
  3. 25 gün boyunca 184 kişi her yerde aradı: Bakın nereden çıktı! Ailesi gözyaşlarıyla karşıladı

25 gün boyunca 184 kişi her yerde aradı: Bakın nereden çıktı! Ailesi gözyaşlarıyla karşıladı

featured
service

Yakınları arama çalışmalarından sonuç alamayınca güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulundu. İhbarın ardından jandarma ve AFAD görevlilerinden oluşan 184 kişilik ekip, eğitimli köpekler ve drone’larla arama çalışması başlattı.

Mahalle sakinlerinin de destek verdiği arama çalışmalarında bölgedeki mahalle camilerinden anonslar yapılarak 46 yaşındaki Ali Gülsoy’un bulunması için çaba sarf edildi ancak sonuçsuz kaldı.

Ekiplerin arama çalışmalarını sürdürdüğü Ali Gülsoy, 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü sabah saatlerinde mahalleye döndü. Ablası tarafından mahalle girişinde bulunan ve yakınlarının büyük sevinç yaşadığı Ali Gülsoy, jandarma ekipleri tarafından hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.

Arama çalışmaları sonlandırılırken; Ali Gülsoy, kaybolduğu süreçte arazide bulduğu otları yediğini ve su içtiğini söylediği jandarma ile ailesine bir daha evden ayrılmayacağının sözünü verdi.

Oğluna kavuşmanın mutluluğu ile gözyaşı döken anne Elif Gülsoy, “Oğluma yeniden kavuştum, çok mutluyum. Oğlumun bulunması için çalışma yapan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

gaziantepte-kayip-engelli-25-gun-sonra-bulundu-1.jpg

Kardeşini günler sonra döndüğü mahalle girişinde fark ettiğini, büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşadığını anlatan abla Sibel Gülsoy, şunları söyledi:

“Mahalle girişinde kardeşim bana seslendi ve yanıma geldi. Büyük mutluluk yaşadım, kardeşim bu süreçte ot yiyerek, su içerek hayatta kalmış. Jandarmalara haber verdik ve hastaneye götürdük.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
25 gün boyunca 184 kişi her yerde aradı: Bakın nereden çıktı! Ailesi gözyaşlarıyla karşıladı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz