1. Haberler
  2. Gündem
  3. 25 yıl önce öldürülen Çağla Tuğaltay’ın annesinden yeni açıklamalar: Katil tanıdık biri

25 yıl önce öldürülen Çağla Tuğaltay’ın annesinden yeni açıklamalar: Katil tanıdık biri

featured
service

Gülnur Tuğaltay, programda yaptığı açıklamada, ilk programın ardından kendisine yönelik suçlamalara sert tepki gösterdi. “Beni katil ilan ettiler” diyen Tuğaltay, yaşadığı zorlukları ve toplumun tepkisini dile getirdi.

Esra Ezmeci’nin “Çağla’nın katili kim?” sorusuna yanıt veren Gülnur Tuğaltay, katilin tanıdık biri olduğunu iddia ederek, “İnsanlar kör cahil. İnsanın acısı ile prim yapıp para kazanmaya çalışıyorlar. Beni katil ilan ettiler. Bu dünyada hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek. 25 senedir biz bunu yaşıyoruz. Dosya zaman aşımına uğramadan bir gün önce gidip süresini uzattım. Emniyet bütün sülalemizi didik didik araştırdı” dedi.

Gülnur Tuğaltay, açıklamalarında ailesine yönelik yapılan suçlamalara da yanıt verdi. “Biz ailecek yalan söylüyoruz. Savcılık, emniyet hiçbir şey bilmiyor ama onlar biliyor” ifadelerini kullanarak, olayın gerçek yüzünün bilinmediğini vurguladı.

Tuğaltay, kızının ölüm yıl dönümünde mezarına gittiğinde yaşadığı bir olayı da paylaştı. “Ölüm yıl dönümü 5 Haziran’da Çağla’nın mezarına gittim. Youtuberlar beni bekliyor. Bu nasıl bir ahlaki değer, bu nasıl bir vicdan” diyerek tepkisini dile getirdi.

Esra Ezmeci’nin, eşini neden görmediklerine dair sorusuna yanıt veren Gülnur Tuğaltay, eşiyle yeniden evlendiklerini ve eşinin kurumsal bir firmada çalıştığı için görünmek istemediğini belirtti. “Eşim kurumsal bir firmada çalışıyor. Bulunduğu kuruma zarar gelsin istemiyor. Daima bana destek. Evet, bir resmi ayrılma sürecimiz oldu ama yeniden evlendik. İlker de kurumsal bir firmada çalıştığı için çıktığı bir yayında yüzü buzlanmıştı. O zamanda kıyametler koptu. Tepkiler oldukça büyük oldu. Olayı nereden nereye getirdiler. Bunlarda hiç vicdan ahlak yok” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
25 yıl önce öldürülen Çağla Tuğaltay’ın annesinden yeni açıklamalar: Katil tanıdık biri
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz