1. Haberler
  2. Gündem
  3. 32 İlde 175 Arsa Satışı İçin Geri Sayım Başladı

32 İlde 175 Arsa Satışı İçin Geri Sayım Başladı

featured
service

Satışa Çıkacak Arsalar Hangi İllerde?

TOKİ, konut satışlarının yanı sıra arsa satışlarına da devam ediyor. Artan konut kredi faizleri nedeniyle konut satın almakta zorlananlar, yatırım olarak arsalara yönelmeye başladı. Bu doğrultuda, TOKİ 32 ilde 175 muhtelif arsayı açık artırma usulü ile satışa sunacak. Arsalar, KDV’den muaf, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile satılacak. Açık artırma tarihi ise 29 Ağustos 2024 olarak belirlendi. Bu fırsat, özellikle yatırım yapmak isteyenler için büyük bir avantaj sağlıyor.

( = window. || []).push({});

Arsalar İçin Açık Artırma Tarihi

TOKİ’nin satışa sunacağı arsalar, Türkiye’nin dört bir yanındaki 32 ilde yer alıyor. Bu iller arasında Diyarbakır, Tekirdağ, Balıkesir, Kocaeli, İstanbul, Aydın, İzmir, Muğla, Uşak, Antalya, Mersin, Adana, Hatay, Ankara, Eskişehir, Sivas, Kırşehir, Niğde, Kayseri, Isparta, Şanlıurfa, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Karabük, Malatya, Elazığ, Van, Muş ve Siirt gibi önemli lokasyonlar bulunuyor.

Ödeme Koşulları

TOKİ’nin satacağı arsalar için ödemeler vadeli olarak gerçekleştirilecek. Ödeme taksitlerinde, her yılın 1 Ocak – 30 Haziran ve 1 Temmuz – 31 Aralık tarihleri arasında iki altı aylık dönem olarak kabul edilecek. Bu kapsamda, teminat bedelleri de il ve arsa bazında değişiklik gösteriyor. Örneğin, Adana’da satışa çıkacak bir arsa için 500.000 TL teminat bedeli belirlenirken, Kayseri’de bu tutar 200.000 TL olarak açıklandı. İstanbul Başakşehir’de ise arsa kiralamak isteyenler 15.000 TL teminat bedeli ödeyerek açık artırmaya katılabilecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
32 İlde 175 Arsa Satışı İçin Geri Sayım Başladı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz