4 Ağustos Cuma Türkiye 2’ye bölündü! 81 ilin yarısı bahar bahçe yarısı yaprak döküyor: Artvin, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van için

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4 Ağustos Cuma Türkiye 2’ye bölündü! 81 şehrin yarısı bahar bahçe yarısı yaprak döküyor: Artvin, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van için – Bugün 4 Ağustos Cuma haftanın son gününde fazla sıcak hava ile fazla yağışlı hava ülkemizde buluştu. Meteoroloji, 4 Ağustos hava gidişatı raporunu yayınladı. Rapora göre; hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim bayağıları üzerinde izlemeye devam edecek. Öte yandan Ordu, Artvin, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van için sağanak, Adıyaman, Kahramanmaraş, Malatya ve Hatay için güçlü rüzgar ihtarı yapıldı.

KUVVVETLİ RÜZGAR İHTARI: Rüzgarın Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya etraflarında kuzeyli, Hatay etraflarında batı doğrultulardan güçlü40-60 kilometre / saat olarak eseceği varsayım edildiğinden yaşanabilecek negatiflikleri karşıErişimde aksamalar, Çadır uçması gibi dikkatli ve temkinli olunmalıdır.

YÜKSEK SICAKLIK İHTARI: Sıcak hava dalgası sebebiyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere, yurttaşların günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve temkinli olmaları gerektiği belirtildi.

BÖLGELERDE HAVA DURUMUMARMARAAz bulutlu ve sarih geçeceği varsayım ediliyor.

EDİRNE °C, 40°CAz bulutlu ve sarih

İSTANBUL °C, 36°CAz bulutlu ve sarih

KOCAELİ °C, 37°CAz bulutlu ve sarih

TEKİRDAĞ °C, 35°CAz bulutlu ve sarih

EGEAz bulutlu ve sarih geçeceği varsayım ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 36°CAz bulutlu ve sarih

DENİZLİ °C, 42°CAz bulutlu ve sarih

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
4 Ağustos Cuma Türkiye 2’ye bölündü! 81 ilin yarısı bahar bahçe yarısı yaprak döküyor: Artvin, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van için

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz