1. Haberler
  2. Gündem
  3. 6 kişi hayatını kaybetmişti: İğneada’da kaçak bungalov faciasında mütalaa verildi

6 kişi hayatını kaybetmişti: İğneada’da kaçak bungalov faciasında mütalaa verildi

featured
service

Ruhsatsız olduğu tespit edilen işletmenin tutuklanan sahibi Bülent B.’nin de aralarında bulunduğu 4 şüpheli için Kırklareli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ikinci duruşma görüldü.

Duruşmaya; “Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma” suçundan 3 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Bülent B., tutuksuz sanık Cenan A., tutuksuz sanık Sevcan U. Büsra G. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile müştekiler Hüseyin Duman, Merve Sude Yaşa, Kadir Yaşa, Safiye Yaşa, Mehmet Han Yaşa, Emine Solmaz ve taraf avukatları katıldı.

Bungalov faciasında işletme sahibinden skandal savunma: Yıkım kararını şimdi sizden öğrendim

Duruşmada Cumhuriyet Savcısı esas hakkında mütalaa verdi. Mütalaada hayatını kaybedenler için ayrı ayrı “Olası kast ile öldürme” suçundan müşteki Kerem Şimşek, Hüseyin Duman ve Mila Duman’a yönelik “Olası kast ile yaralama” suçundan cezalandırılma talep edildi.

Mütalaaya ilişkin sanık Bülent B. savunma yaptı. Savunmasında suçsuz olduğunu iddia eden sanık Bülent B., mütalaayı reddederek bilinçli ya da bilinçsiz kimsenin ölümüne veya yaralanmasına neden olmadığını ileri sürdü.

Daha sonra diğer sanıklar ile müştekiler savunma yaptı. Daha sonra mahkeme heyeti sanık Bülent B.’nin tutuklu halinin devamına, diğer sanıklar B.G., C.A. ve S.U.’nun da adli kontrol hükümlerinin devamına karar verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
6 kişi hayatını kaybetmişti: İğneada’da kaçak bungalov faciasında mütalaa verildi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz