64 yaşında üşenmeden çalışıyor! Gece lezzetini yaşının verdiği lezzetle harmanlıyor! Her gelen müdavimi oluyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4 çocuk annesi Bircan Baydu, Yılmazköy Mahallesi girişinde bulunan yeşil bir alan içerisinde kurduğu BY Kokoreç salonunu ile birçok kişinin midesine dokunuyor. Ailesiyle birlikte işlettiği kokoreç salonunda muhteşem bir hizmet sunan Baydu, ocağın başına geçip siparişleri tek tek elleriyle hazırlıyor. Lezzetinin yanı sıra güler yüzüyle de herkesin gönlünü hoş eden Baydu, süt kuzu ve dana kokoreç ile müşterilerin damaklarında unutulmaz bir lezzet bırakıyor.

Vatandaşların lezzetli kokoreç yemek istediğinde uğradı tek adres olan Bircan teyze, gece lezzetini yaşının vermiş olduğu lezzetlerle harmanlayıp unutulmaz bir tat sunuyor. Baydu “Bizim süt kuzu dana karışık ve sade kuzu kokorecimiz var. Ayrıca köfte, sucuk ekmek, et şiş, adana, ciğer, tavuk şiş, uykuluk çeşitlerimiz var. Uykuluğumuz üç çeşit. Bağırsak, ciğer ve boğaz uykuluğu var. En iyisi boğaz uykuluğu. Genelde kuzu dana karışık kokoreç daha çok tercih ediliyor. Bunun yanında uykuluğu da çok isteyen var. Uykuluğu yetiştiremiyoruz. Sabah 09.30’da açıyoruz. Akşam en geç saat 21.00’de kapatıyoruz. Allah’a şükür öğlenleri ve akşam saatlerinde yoğun oluyoruz. Sağ olsun çocuklarım bana yardım ediyor. Ekmeğimizi kazanmaya çalışıyoruz” sözlerini dile getirdi.

Kokorecin her yerde yenilebilecek bir lezzet olmadığını ifade eden Baydu, Aydın’da her yerde Kokoreç satıldığını belirterek kendi kokoreçlerinin çok daha lezzetli olduğunu belirtti. Bazı yerlerde kokoreçin 40 TL’ye, bazı yerlerde ise 90 TL’ye satıldığını söyleyen Baydu, ucuz etin yahnisi yavan olur diyerek her yerde kokoreç yenmemesi gerektiğinin altını çizdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
64 yaşında üşenmeden çalışıyor! Gece lezzetini yaşının verdiği lezzetle harmanlıyor! Her gelen müdavimi oluyor

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz