1. Haberler
  2. Gündem
  3. ABD’de 2 yılda 100’den fazla markaya hizmet veren D4D EXHIBITS, girişimciler için başarının anahtarını açıkladı

ABD’de 2 yılda 100’den fazla markaya hizmet veren D4D EXHIBITS, girişimciler için başarının anahtarını açıkladı

featured
service

D4D EXHIBITS Kurucu Ortağı Doğan Can Ergün, “Yönetim ve inovasyon alanında yüksek lisans yaptıktan sonra satış, pazarlama ve marka oluşturma konularında edindiğim deneyimlerimi ABD’de kurduğumuz markayla somut başarılara dönüştürdük. ABD pazarının sunduğu fırsatları, avantaja çevirdik. ABD, hem girişim ekosistemindeki canlı dinamikleri hem de güçlü ekonomisiyle yalnızca kendi içinde değil, dünyanın dört bir yanındaki start-up’lar için elverişli bir pazar sunuyor. Ben de bu pazarda yakaladığım ivmeyle başarıya imza atmış biri olarak, Türk girişimciler için tavsiyeler oluşturdum” dedi.

Küreselleşme ve doğru pazarlara yapılan yatırımların şirketin geleceğinin ve ekonomik refahın anahtarı olduğunu belirten D4D EXHIBITS Kurucu Ortağı Doğan Can Ergün, yeni pazarlara açılmak isteyen Türk girişimcilere şu tavsiyelerde bulundu: “Girişimcilerin yeni bir pazara girmeden önce, derin bir araştırma yaparak o pazarın dinamiklerini, müşteri beklentilerini ve rekabet ortamını anlamaları gerekiyor. Bu dinamiklere hızlı bir şekilde uyum sağlamak da başarı için kritik bir sürece karşılık geliyor. Öte yandan, iş bağlantıları kurmak ve sürdürmek, küresel pazarlarda büyük avantaj sağlarken bunu çift taraflı oluşturmak da çok önemlidiyerek sözlerine şunları ekledi:

“İş bağlantılarındaki iletişime iki taraf için de süreklilik kazandırılması, başarı için olmazsa olmaz. Bu kapsamda, çalışanların günlük, haftalık veya aylık rutin kontrol sistemlerinin oluşturulması ve müşterilere dönüş hızının yüksek olması, iş büyüklüğüne bakılmaksızın aynı kalitede hizmet sunulması sürekliliğe katkıda bulunuyor. Ancak, elbette tüm bu parametrelerin eksiksiz şekilde yerine getirilmesi için bunlara uygun, ABD gibi büyük ölçekli pazarları bulmak gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ABD’de 2 yılda 100’den fazla markaya hizmet veren D4D EXHIBITS, girişimciler için başarının anahtarını açıkladı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz