1. Haberler
  2. Gündem
  3. Abdulhamit Gül’den Uşak’ta Önemli Açıklamalar

Abdulhamit Gül’den Uşak’ta Önemli Açıklamalar

service

Adaletin sağlanması için dünyanın Filistin’e odaklanması gerektiğini vurgulayan AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Uşak’ta partisinin “Türkiye Buluşmaları” programında partililerle bir araya geldi.

Gül, yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin öncülüğünde insanlık, Gazze’nin ve Filistin’in özgür olduğu bir dünyaya adım atmak zorunda. Aksi takdirde insanlık büyük kayıplar yaşayacak ve dünya barışı elde edilemeyecektir.” dedi. Ayrıca, Filistin’deki barışın tüm dünyaya yansıyacağını vurguladı.

Son seçim sonuçlarını yorumlayan Gül, milletin sorunlarına kayıtsız kalamayacaklarını ifade etti. “Ekonomide ve enflasyonda yaşanan sorunların farkındayız; bunları çözmek için her türlü adımı atacağız,” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gazze’deki olaylara karşı verdiği güçlü tepkilerin önemine dikkat çekti. Gül, “Dünya, adaletsizlik sürdüğü sürece büyük zarar görecektir. Türkiye’nin liderliğinde, insanlığın Gazze ve Filistin’in özgürlüğü için mücadele etmesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin köklü reformlar yapmaya devam edeceğini belirten Gül, “Yeni anayasayla birlikte, hukuki ve siyasi reformlarla ülkemizde özgürlükleri artırmayı hedefliyoruz,” ifadesini kullandı.

Son olarak, Gül, Netanyahu hükümetinin politikalarını lanetleyerek, bu konudaki hesap sorumunun sağlanacağına inandığını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Abdulhamit Gül’den Uşak’ta Önemli Açıklamalar
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz