1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adalet Bakanı Tunç, AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Adalet Bakanı Tunç, AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

featured
service

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 23. kuruluş yıl dönümünü kutlamak üzere bir mesaj yayımladı. Bakan Tunç, mesajında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin köklü geçmişine ve medeniyet değerlerine sahip çıkarak, demokrasi ve adaletin temsilcisi olmaya devam edeceğiz,” şeklinde ifadelerde bulundu.

Tunç, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’nin, sanatı ve siyaseti birleştirerek Türk siyaset tarihinde önemli bir yer edindiğini vurguladı. “Bugünden sonra Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı” sözüne atıfta bulunarak, partinin iştirakleri ile milletin iradesini her şeyin üstünde tutma niyetini yineledi.

Bakan, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, parti politikalarının her zaman insan odaklı olduğunu vurguladı. “Doğu, batı, kuzey ve güney bir bütün olarak bir araya geldik; hep birlikte Türkiye olduk,” dedi.

Yılmaz Tunç, AK Parti’nin temel hak ve özgürlüklerin standartlarını sürekli yükseltme çabasını anımsatarak, vatandaşların kimliğine yönelik olumsuz politikalara karşı durduklarını ifade etti. “Kendini milli iradenin üstünde gören vesayetçi güçlere asla fırsat vermedik,” dedi.

Tunç, AK Parti’nin önümüzdeki yıllarda toplumsal kesimlere hitap eden politikalar üretmeye ve demokratik standartları yükseltmeye devam edeceğini belirtti. “Türkiye Yüzyılı’nı, milletimizle birlikte inşa edeceğiz,” diyerek, gücünü aynı zamanda halktan aldıklarını dillendirdi.

Son olarak, Tunç, milletin destekleriyle iktidarda olmanın verdiği güvenle AK Parti’nin geleceğe daha kararlı adımlarla yürüyeceğini de sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adalet Bakanı Tunç, AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz