1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adalet Bakanı Tunç, Gençlerle Tercih Destek Programında Buluştu

Adalet Bakanı Tunç, Gençlerle Tercih Destek Programında Buluştu

featured
service

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, üniversite adayı gençlerle bir araya geldiği Tercih Destek Programı kapsamında önemli mesajlar verdi. Tunç, “Herkese demokrasi dersi veren ABD’nin kongresinde çocuk katili konuşurken utanmadan onu alkışlayanlar var. İşte o alkışlayanlar, insanlığın yüz karasıdır.” dedi.

Bakan Tunç, dikmen Hakimevi’nde düzenlenen etkinlikte, adaletin haklı ile haksız arasındaki dengeyi sağlamak olduğunu belirtti. “Haksızın sesi çok çıkabilir, ama haklının sesini duyurabiliyorsak, işte o zaman adalet yerine gelmiş olur.” diye konuştu. Dünyada adaletin var olup olmadığı konusunda ise kaygılarını dile getirdi.

7 Ekim 2023 tarihinden itibaren Gazze’de 40 binden fazla insanın hayatını kaybettiğine dikkat çeken Tunç, bu sayının yarısının çocuk ve kadınlardan oluştuğunu vurguladı. “Uluslararası kuruluşlar etkili mi? Değil. ABD’nin kongresinde çocuk katili konuşurken yapılan alkışlar, insanlığın utancı.” dedi.

Üniversite hayatına adım atacak öğrenciler için başarı dileğinde bulunan Tunç, “Hayallerindeki bölümleri kazanacaklarına yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu. Öğrencilere üniversite sonrası kişisel gelişimlerine de önem vermeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. “Türkiye Yüzyılı, sizin omuzlarınızda yükselecek inşallah.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adalet Bakanı Tunç, Gençlerle Tercih Destek Programında Buluştu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz