1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adam öldürmenin yatarı 3 ay!

Adam öldürmenin yatarı 3 ay!

featured
service

Olay Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde 21 Mayıs tarihinde akşam saatlerinde gerçekleşti. Melih Sergen Kanza’nın idaresindeki araç, yaya geçidinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Yusuf Demirci’ye çarptı. Metrelerce sürüklenen diş hekimi Yusuf Demirci olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayın ardından tutuklanan Melih Sergen Kanza 3 ay sonra serbest bırakıldı.

Kazaya ilişkin bilirkişi raporunun üç sayfasında, kazanın meydana geldiği yoldaki hız sınırının saatte 50 km olduğuna dikkat çekti. Rapora göre yüzde yüz kusurlu olan şoför Melih Sergen Kanza’nın ‘uyulması gereken kurallara uymadığına, hız sınırını ise aşırı derecede aştığına’ vurgu yapıldı.

21 Mayıs tarihinden sonra tutuklanan şoför Kanza 12 Eylül tarihinde tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Kanza’nın her hafta pazartesi ve perşembe günlerinde kolluk birimlerine gidip imza atması gerektiği söylendi. 27 yaşındaki Demirci’nin ölümüne neden olan Kanza’ya verilen bu karar tepkilere yol açtı.

whatsapp-image-2024-09-29-at-21-50-26.jpeg

whatsapp-image-2024-09-29-at-21-50-42.jpeg

ANKARAGÜNDEM’a konuşan Yusuf’un kardeşleri de ‘Adalet nerede?’ diyerek yetkililere seslendi.

Abisini kaybeden 23 yaşındaki Melisa Demirci de öldürülen abisi için adalet arıyor. “Abim kara topraktayken, katilin elini kolunu sallayarak dolaşması kanıma dokunuyor” diyen Melisa Demirci şöyle konuştu:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adam öldürmenin yatarı 3 ay!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz