1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adana Emniyet Müdürü, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Adana Emniyet Müdürü, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

service

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Yüreğir ilçesinde yer alan bazı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.

Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Süleyman Vahit Caddesi’nde özel harekat, asayiş ve trafik ekiplerinin desteğiyle geniş çaplı bir denetim yaptı. Ekipler, araçlar üzerinde detaylı arama yaparak sürücülerin kimliklerini de kontrol etti.

Denetim sırasında, İl Emniyet Müdürü Arıkan, operasyonu gerçekleştiren ekipleri ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından, muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirerek işbirliği içinde sorunların üstesinden geleceklerini belirtti.

Görüşme sırasında, Narkotik Şube Müdürü katılımcılara Narkotik Veri Analiz Sistemi (NARVAS) hakkında bilgi verdi. Sistemin, vatandaşlardan gelen ihbarların analiz edilerek etkili eylem planlarının oluşturulmasında kullanıldığı vurgulandı. Bu sayede, suçluların yakalanmasının daha kolay hale geldiği ifade edildi.

Ayrıca, yılbaşından bu yana yapılan 200’den fazla uygulamanın sonucunda “uyuşturucu ticareti” ve “uyuşturucu kullanma” suçlarıyla ilişkilendirilen 1351 adli olayda 1656 şüpheli hakkında işlem yapıldığı, bunlardan 250’sinin tutuklandığı belirtildi.

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, merkez Yüreğir ilçesindeki bazı mahallelerin muhtarlarıyla buluşarak sorun ve taleplerini dinledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adana Emniyet Müdürü, Muhtarların Sorunlarını Dinledi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz