1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adana’da Eski Cinayet Hafızası: Atilla Cücü’nün İki Farklı Suç Geçmişi

Adana’da Eski Cinayet Hafızası: Atilla Cücü’nün İki Farklı Suç Geçmişi

featured
service

Adana’nın Seyhan ilçesinde Atilla Cücü (65), otogarda arkadaşı Murat Arlı (61) ile yaşadığı tartışmanın ardından onu döverek öldürdü ve cesedini battaniyeye sarıp bir drenaj kanalına attı. Olayın ardından 26 Temmuz’da tutuklanan Cücü’nün 26 yıl önce de bir cinayet işlemiş olduğu ortaya çıkmıştır.

Atilla Cücü’nün, 26 yıl önce Tuğçe Omita adındaki 9 yaşındaki bir kıza cinsel istismarda bulunarak cinayet işlediği ve cesedini kanalizasyona attığı öğrenilmiştir. Cücü, bu suçtan cezaevine girmesine rağmen daha sonra tahliye edilmiştir.

Öldürülen Tuğçe Omita’nın annesi Döne Omita (54), Cücü’nün yeniden cinayet işlemesi üzerine büyük bir üzüntü yaşadığını ifade etti ve şunları dile getirdi:

“Bu adamın içeride çürümesini istedim. Benim canım yandı, başkasının canı yanmasın. Bu adamın cezaevinden hiç çıkmaması lazım.”

Omita, konuşmasını sürdürerek, “Kızımın gelinliği ve evlenmesi olabilirdi. Ama onu kaybettim. Kızım, kefene sarılamadı bile. Bu adam bir daha çıkmadığı sürece başka canlar yanmasın.” diyerek yaşadığı zorlukları belirtti.

Olayın detaylarına bakıldığında, Murat Arlı’nın kaybolduğu 16 Aralık 2023 tarihinde ailesi polise başvurmuştu. 10 Mart’ta sahilde bulanan ceset, detaylı testlerle Arlı’ya ait olduğu belirlenmişti. Soruşturma sonucunda Cücü’nün iş birlikçileriyle birlikte suçlu olduğu ortaya çıkmıştır.

Gözaltına alınan şüpheliler arasında Atilla Cücü de bulunmakta olup, cinayetle ilgili ifadelerinde “Anlık öfkeyle arkadaşımı darbeterek öldürdüm” şeklinde açıklamalarda bulunmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adana’da Eski Cinayet Hafızası: Atilla Cücü’nün İki Farklı Suç Geçmişi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz