1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adana’da Seyhan Baraj Gölü’nde kaybolan 19 yaşındaki genci arama çalışmaları sürüyor

Adana’da Seyhan Baraj Gölü’nde kaybolan 19 yaşındaki genci arama çalışmaları sürüyor

featured
service

Adana’nın merkez Çukurova ilçesinde gezmek için Seyhan Baraj Gölü kıyısına giden ve gölde kaybolan 19 yaşındaki M.A.’yı bulmak için geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri, dalgıçlarla gölde arama çalışmalarını sürdürüyor.

Edinilen bilgilere göre, 19 yaşındaki M.A., gezmek amacıyla Dörtler Mahallesi Çatalan Köprüsü mevkisindeki Seyhan Baraj Gölü kıyısına gitti. M.A., serinlemek için göle girdi ve bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşlar, M.A.’yı göremeyince hemen durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri, vakit kaybetmeden gölde arama çalışmalarına başladı. Dalgıçlar, gölde yaptıkları detaylı aramalarda M.A.’yı bulmak için seferber oldu. Ancak yapılan ilk aramalardan sonuç alınamadı.

Arama çalışmaları, havanın kararması nedeniyle geçici olarak durduruldu. Yetkililer, hava koşullarının elverişli hale gelmesiyle birlikte sabahın ilk ışıklarıyla arama çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Ailenin ve çevredeki vatandaşların endişeli bekleyişi ise sürüyor.

Çevredeki vatandaşlar ve M.A.’nın yakınları, arama çalışmalarının sonucunu merakla bekliyor. Umutlar, genç adamın sağ salim bulunması yönünde. Yetkililer, arama çalışmalarının titizlikle sürdürüleceğini ve her türlü önlemin alındığını belirtti.

Seyhan Baraj Gölü’nde daha önce de benzer kaybolma vakaları yaşandı. Bu tür olaylarda güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği konusunda uzmanlar uyarılarda bulunuyor. Yetkililer, vatandaşların gölde yüzme ve serinleme amaçlı aktiviteler yaparken dikkatli olmaları, can güvenliklerini riske atmadan hareket etmeleri konusunda vurgu yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adana’da Seyhan Baraj Gölü’nde kaybolan 19 yaşındaki genci arama çalışmaları sürüyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz