1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adana’da Trafik Kazası: 1 Çocuk Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı

Adana’da Trafik Kazası: 1 Çocuk Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı

featured
service

Adana’nın Seyhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, evin önünde oturanlara çarpan otomobil 1 çocuğun yaşamına mal oldu ve 3 kişi yaralandı.

Henüz sürücüsü belirlenemeyen 01 ASN 626 plakalı otomobil, Ova Mahallesi 44002 Sokak’ta bulunan evin önünde oturan kişilere çarptı. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar acil durum ekiplerine haber verdi.

112 Acil Sağlık ekipleri ile çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Kazada yaralanan 8 yaşındaki Baran Bürgen hayatını kaybederken, Zozan ve Perihan Bürgen ile Büşra Tan yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. İki yaralının durumunun ağır olduğu bildirildi.

Otomobilde bulunan 3 kişi, aracı terk ederek bir eve sığındı. Bu sırada mahalle sakinleri sürücüye linç girişiminde bulunarak araca zarar verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, sürücüyü gözaltına aldı.

Olayın meydana geldiği an, evin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kamuoyuna yansıyan bu görüntüler, kazanın boyutunu gözler önüne seriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adana’da Trafik Kazası: 1 Çocuk Hayatını Kaybetti, 3 Yaralı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz