1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adana’yı birbirine katan çarşaflı hırsızların pes dedirten yöntemi

Adana’yı birbirine katan çarşaflı hırsızların pes dedirten yöntemi

featured
service

Hırsızlık ve Yankesicilik Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıları yakalamak için yola çıktı. İş yeri kamera kayıtlarından kuşkulunun kimliği tanımlanamadı. Kaçış yolu üzerindeki 200 kadar tehlikesizk kamerasını tahlile alan polis, zanlıların Alan Mahalesi’ne dönerek çalıntı altınları kıyafetlerinin içine sakladıklarını tespit etti.

Durumdan şüphelenen iş yeri sahibi, kgeçimciden çıkan kadınları durdurarak suratıkleri saydı. Kuşkulular, suratık eksik olmadığı için kgeçimciden böldü. Ahmet S., bir süre sonra tehlikesizk kameralarından hurda altınların çalındığını fark ederek polisi aradı.

Adana’da çarşaflı 4 kadın 200 gram altın çaldı. Ahmet S.’nin kuyumcusuna gidip suratık alacaklarını söyleyen kadınlar Ahmet S.’nin gösterdiği suratıklere bakarken zanlılardan biri tezgahın arkasına geçerek 200 gram tutarındaki hurda altını kimseye çaktırmadan aldı.

Adlarının Döndü P. 34, Derya P. 41 ve Filiz K. 22 olan zanlıların yanında henüz 16 yaşında olan S.P.’nin olduğu ortaya çıkarıldı. Ekip, bu tespitlere dayanarak Kırıkkalae’de tespitleri yapılan adreslere eş zamanlı bir baskın tertip etti. Operasyonda Döndü P. ile kuzaeni olduğu anlaşılan Derya P., yakalanarak gözaltına alınırken Filiz K. ve S.P.’nin arandığı bilindi. Adreste yapılan aramada çalınan para bulunamadı.

Zanlılardan Döndü P. vee Derya P., Kırıkkale Adliyesi’ne skonutk edildi ve Görsel-İşitsel Bilişim Sistemi SEGBİS kullanılarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Değişik iki zanlının yakalanması için başlatılan yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adana’yı birbirine katan çarşaflı hırsızların pes dedirten yöntemi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz