1. Haberler
  2. Gündem
  3. Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 9 Şüpheli Tutuklandı

Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 9 Şüpheli Tutuklandı

service

Afyonkarahisar’ın Dinar ve Çay ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında toplamda 9 kişi gözaltına alındı ve ardından tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yapılan istihbari çalışmalar sonucunda şüpheli gördükleri 2 otomobil ve bir otobüsü Dinar ve Çay ilçelerinde durdurdu.

Duraklatılan araçlarda yapılan titiz aramalarda, bir miktar uyuşturucu madde, 6 peçeteye emdirilmiş narkotik madde ve bir adet tabanca ele geçirildi.

Araçlarda bulunan C.T., Z.A., Z.K., M.G., İ.D., S.Z., T.P., G.Ç. ve E.Ç. isimli şahıslar gözaltına alındı. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından, zanlılar adliyeye sevk edildi. Tutuklama Gerekçesi: Neyse ki, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Afyonkarahisar’ın Dinar ve Çay ilçelerinde uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 9 zanlı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ilçelerde şüphe üzerine durdurduğu 2 otomobil ve otobüste yaptığı aramada, bir miktar uyuşturucu, 6 peçeteye emdirilmiş narkotik madde ve tabanca ele geçirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 9 Şüpheli Tutuklandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz