1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ahmet Mümtaz Taylan’ın WhatsApp’ını çalıp arkadaşını soydular – Ankaragündem

Ahmet Mümtaz Taylan’ın WhatsApp’ını çalıp arkadaşını soydular – Ankaragündem

featured
service

Son olarak Kızılcık Şerbeti’nde rol alan oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan dolandırıcıların hedefi oldu. Taylan’ın WhatsApp hesabı Kasım 2023’te dolandırıcılar tarafından ele geçirildi. Bu sayede dolandırıcılar usta oyuncunun yakın arkadaşı ve yayınevi kurucusu olan Cüneyt Dalgakıran ile iletişime geçtiler.

Sabah’ın haberine göre, Taylan’ın kimliğine bürünen dolandırıcılar Cüneyt Dalgakıran’dan acil ödeme bahanesiyle iki ayrı seferde 80 bin TL aldı. İbrahim D. isimli şüpheli kişinin hesabına para gönderen Cüneyt Dalgakıran durumdan şüphelenince usta oyuncuyu arayınca gerçek ortaya çıktı.

Dolandırıldığını anlayan Dalgakıran soluğu savcılıkta aldı. Şüpheli kişi gözaltına alınırken adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dava açıldı. Hazırlanan iddianamede şüpheli İbrahim D’nin suçtan kurtulmaya yönelik ifadesine itibar edilemezken, suçun şüphelinin hesabına yatırılan parayla gerçekleştiğine dikkat çekildi.

Şüpheli İbrahim D. hakkında ‘Bilişim Sistemleri Banka ve Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık’ suçundan 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ahmet Mümtaz Taylan’ın WhatsApp’ını çalıp arkadaşını soydular – Ankaragündem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz