1. Haberler
  2. Gündem
  3. Aile bebeğini bacağında kırıklar, kafasında morluklarla teslim aldı: Bakanlık soruşturmaya izin vermedi

Aile bebeğini bacağında kırıklar, kafasında morluklarla teslim aldı: Bakanlık soruşturmaya izin vermedi

featured
service

S.P. ve B.P. çifti, 13 yıl boyunca çocuk sahibi olma hayalini kurdu. Tüp bebek yöntemiyle 24 Ağustos 2022’de ikiz bebeklerini kucaklarına alan çiftin mutluluğu kısa sürdü. Bebeklerden B., annenin doğum yaptığı U.L. Hastanesi’nde 47 gün boyunca kaçtı. Bebeğin hastanede kaldığı süre boyunda yaşadıkları aileyi derinden sarstı.

Baba S.P., 9 Ekim 2022’de hastaneden gelen ani telefonla bebeğini almaya gittiğinde hayatının şokunu yaşadı. Baba, bebeğini saçları kazıtılmış, kafasında birçok damar yolu açılmış ve bacağı morarmış bir şekilde teslim aldı.

Aile, bebeğin bu duruma nasıl geldiğiyle ilgili hastaneden hiçbir bilgi alamayınca Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı’na görevliler hakkında “Görevi kötüye kullanma” suçundan suç duyurusunda bulundu.

Olayla ilgili hazırlanan suç duyurusunda, “Sapasağlam ve sağlıklı olarak hastanede bıraktığı mağdur bebek B.’nin saçları kazıtılmış, kafasında bir çok damar yolu açılmış olduğunu keza bebeğin bacağının mosmor olduğunu görmüştür.” ifadeleri yer aldı.

Suç duyurusunda, baba S.P.’nin bebeğin doğumunda görev alan Dr. İ.Y. ile görüşmek istemesine rağmen doktorun görüşmeyi reddettiği, hemşirelerin ise ısrar eden aileyi adeta hastaneden kovduğu iddiası anlatıldı. Teslim aldıkları gün bebeğin sürekli ağladığını ve baygınlık geçirdiğini belirten aile, ertesi gün bebeği başka bir hastaneye götürdü.

Yapılan muayenede, minik B.’nin bacağının dizden itibaren kırıklarla dolu olduğunun tespit edildiğinin anlatıldığı suç duyurusunda, ayrıca bebeğin vücudunun çeşitli yerlerinde ezilme izlerine rastlandığı belirtildi. Aynı zamanda bebeğin saçlarının tıraş edilmesi, damar yolları açılması ve birçok kelebek izi bulunmasıyla ilgili bebeğin kafasında veya kafatasında başka sorunlar olabileceğini tahmin eden aile 16 Ekim 2022 tarihine kontrol için randevu aldı.

S.P.’nin Özel U.L. Hastanesi’ni defalarca arayıp bebeğine ne yapıldığını öğrenmeye çalışmasına rağmen hiçbir şekilde bilgi vermeyip telefonların her defasında yüzüne kapatıldığı da suç duyurusunda anlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aile bebeğini bacağında kırıklar, kafasında morluklarla teslim aldı: Bakanlık soruşturmaya izin vermedi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz