1. Haberler
  2. Gündem
  3. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Çanakkale’de Yeni Bina Açılışı Gerçekleştirdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Çanakkale’de Yeni Bina Açılışı Gerçekleştirdi

service

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Çanakkale’de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün yeni binasının açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Göktaş, sosyal yardım faydalanıcı ailelerdeki çocukların temel eğitim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 973 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 450 milyon lira kaynak aktardıklarını belirtti. “Bu kaynakla, ilk ve orta öğretim düzeyindeki çocuklarımızın giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye gibi ihtiyaçlarını karşılayacağız.” dedi.

Göktaş, sosyal politikaların insan odaklı bir anlayışla şekillendirildiğini ifade ederek, yürütülen projelerin vatandaşların kaliteli yaşam sürmelerini hedeflediğini aktardı. “Her geçen gün daha da güçlendirdiğimiz sosyal hizmetlerimizle kadın, çocuk, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazilerimize etkin hizmet modelleri sunmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Çanakkale’de 17 kadın kooperatifi ile kadınların başarılı girişimciler olmaları için destek sağladıklarını ifade eden Göktaş, 2012 yılından bu yana yaklaşık 46 milyon lira tahsis ettiklerini belirtti.

Yeni açılan hizmet binasının, sunulan hizmetlerin kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha etkin ulaşabilmek için inşa edildiğini ifade eden Göktaş, modern yapısı ve teknolojik altyapısıyla ilgili umut verdi. “Bu bina, kadınlar, çocuklar, aileler, yaşlılar ve engellilere hizmet sunmayı hedefliyor.” diye ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Çanakkale’de Yeni Bina Açılışı Gerçekleştirdi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz