1. Haberler
  2. Gündem
  3. AK Parti Grup Başkanvekili, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sahipsiz köpeklerle ilgili rapor sundu

AK Parti Grup Başkanvekili, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sahipsiz köpeklerle ilgili rapor sundu

featured
service

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahipsiz köpeklerin sorununa ilişkin hazırladıkları raporu sunduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında raporu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MYK üyelerine arz ettiğini belirten Yenişehirlioğlu, toplumun geniş kesimlerinin beklentilerini karşılamayı hedeflediklerini vurguladı.

Bahadır Yenişehirlioğlu, raporunun içeriği hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Sahipsiz/saldırgan sokak köpekleri sorununa ilişkin hazırladığımız raporu bugün AK Parti MYK toplantısında Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a arz ederek zatı devletlerini ve MYK üyelerimizi bilgilendirdim. Raporumuzun mahiyetini detaylı bir şekilde dinleme nezaketi gösteren Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum.”

Yenişehirlioğlu, sokaklarda huzur ve güvenliğin sağlanması için toplumun her kesimini kapsayacak çözümler üzerinde mutabık kaldıklarını ve bu sorunun çözüme ulaşacağına olan inancının tam olduğunu belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili, açıklamasında şunları kaydetti:

“Evvela insan ardından hayvan ve çevre sağlığını tesis etmek için ortaya konulan bu iradenin toplumumuzun tüm kesimlerinin beklentilerini karşılayacak şekilde net bir çözüme ulaşması en büyük temennimizdir. Raporumuzun, sahipsiz köpeklerin sorununun çözümüne dair önemli katkılar sunacağına inanıyor, bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum.”

Bahadır Yenişehirlioğlu’nun açıklamaları, sahipsiz köpeklerin toplumsal bir sorun olarak ele alınmasında AK Parti’nin ve Türkiye’nin yaklaşımını yansıtırken, çözüm için atılan adımların önemini vurguluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulan raporun, ilerleyen süreçte nasıl bir çözüm yol haritası çizeceği ise merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Grup Başkanvekili, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sahipsiz köpeklerle ilgili rapor sundu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz