1. Haberler
  2. Gündem
  3. AK Parti Milletvekili Adem Çalkın’ın kardeşinden gazeteciye saldırı: Ağabeyi hakkındaki haberleri beğenmedi kurşun yağdırdı

AK Parti Milletvekili Adem Çalkın’ın kardeşinden gazeteciye saldırı: Ağabeyi hakkındaki haberleri beğenmedi kurşun yağdırdı

featured
service

Saldırıda sitenin genel yayın koordinatörü Muhammed Halitoğlu ve çevrede bulunan bir vatandaş yaralandı. Saldırgan, polise giderek teslim oldu.

Olay, 11 Ekim saat 23:00 civarında Kars’ın Ortakapı Mahallesi Gamp Caddesi’nde gerçekleşti. 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’den Kars Milletvekili olarak seçilen Adem Çalkın’ın kardeşi Harun Çalkın, Muhammed Halitoğlu’na dört el ateş açtı.

Halitoğlu, Ankara’dan Kars’a düğünü için gelmişti ve saldırı sırasında bir kafede bulunuyordu. Halitoğlu’nun bacağına isabet eden kurşun, kemiğini kırdı.

Saldırı esnasında, oradan geçmekte olan Hüseyin Altunbey isimli vatandaş da ayağından yaralandı. Her iki yaralı da Kars Harakani Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Halitoğlu’nun tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Sözcü’ye açıklama yapan Halitoğlu, Harun Çalkın ile aralarındaki gerginliğin siyasi nedenlerden kaynaklandığını söyledi. Halitoğlu, Çalkın ailesini eleştiren haberler yaptığı için hedef alındığını belirterek şöyle konuştu:

“Kardeşi bana yaklaşarak ‘Senin burada ne işin var’ dedikten sonra ateş açtı. Manevra yaparak bazı kurşunlardan kurtuldum, ama biri ayağıma saplandı ve kemiği kırdı. Kendisi de daha sonra gidip teslim olmuş. Ama ne yazım ki yerel medya olayı bilmesine rağmen yazmadı. Bugün düğünüm vardı, bunun için geldiğimi biliyorlardı. Bilerek bu saldırı yapıldı. Düğünümüzü de erteledik”

Harun Çalkın, saldırı sonrasında silahıyla birlikte Kars Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Çalkın polise verdiği ifadesinde genel yayın koordinatörü Muhammed Halitoğlu’nun kendisine ve ailesine hakaret ettiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Milletvekili Adem Çalkın’ın kardeşinden gazeteciye saldırı: Ağabeyi hakkındaki haberleri beğenmedi kurşun yağdırdı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz