1. Haberler
  2. Gündem
  3. AK Parti’li Açıkkapı’dan Sahipsiz Hayvanlara Sahiplenme Çağrısı

AK Parti’li Açıkkapı’dan Sahipsiz Hayvanlara Sahiplenme Çağrısı

featured
service

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, sahipsiz hayvanlara yönelik kanun teklifine itiraz edenlere “Bu canları sahiplenin” çağrısında bulundu.

Açıkkapı, toplantıda 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayarak, ilkeli, objektif ve tarafsız gazeteciliğin önemine vurgu yaptı.

Deniz Yücel’in Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın hutbesine yönelik ifadelerini eleştiren Açıkkapı, “Diyanet İşleri Başkanı, Allah’ın kelamını ifade etti. İnançlı insanlara hakaret kabul edilemez” şeklinde konuştu.

Açıkkapı, Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’ndan geçtiğini belirterek, “Milletin talepleri doğrultusunda gündeme geldi” dedi.

Düzenlemenin yasalaşması halinde sahipsiz hayvanların sahiplendirilmesi ve kısırlaştırılması için gereken adımların atılacağı bilgisini veren Açıkkapı, “Bu canların sahiplenilmesi için sayın Cumhurbaşkanımızın destek çağrısının ardından biz de sahiplenme kampanyalarına katılıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, “Muhalefet bugün farklı bir algı oluşturmaya çalışıyor” diyerek, bugüne kadar bu konudaki adımları atmayan büyükşehir belediyelerine de eleştirilerde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti’li Açıkkapı’dan Sahipsiz Hayvanlara Sahiplenme Çağrısı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz