1. Haberler
  2. Gündem
  3. AK Partili belediye başkanından acı haber: Kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

AK Partili belediye başkanından acı haber: Kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

featured
service

15 Temmuz akşamı tertip edilen merasimde, Başkan Eren’in yaptığı konuşma sırasında kalp krizi geçirmesi herkesi donakalttı. Acil olarak hastaneye götürüldü ve rehabilitasyon altına alındı. Ancak sağlık gidişatı çok kritikti ve entübe edilmişti. Uzun süren gayrete karşın ne yazık ki yaşamını kaybeden Başkan Eren için tüm ülke başsağlığı iletileri gönderdi. İşte ayrıntılar…

Erdoğan Eren, Hınıs ilçesine hizmet etme emeliyle vazifede olan AK Partili bir Belediye Başkanıydı. İlçede beğenilen ve saygı gören bir addı. Başkanlık misyonunu en iyi biçimde yerine getirmek için mücadele tüketen biriydi. Onun ani ve beklenmedik ölümü, hem politik hem de cemiyetsel olarak büyük bir kayıp olarak nitelendiriliyor.

AK Parti, Başkan Eren’in kaybıyla yas yakalıyor ve tüm teşkilat üyeleri başsağlığı dileklerini iletiyor. Siyaset dünyası, ölüm haberini dinlediğinde yeis ve afallamışlık içinde kaldı. Parti yetkilileri ve liderleri de taziye iletileri yayınlayarak acılarını paylaşıyorlar. İşte değişik ayrıntılar…

Başkan Eren’in ölümü, siyasetin yanı gizeme cemiyette de büyük yankı uyandırdı. Hınıs ilçesi ve etrafında yaşayanlar, onu dürüst ve çalışkan bir lider olarak anımsayacaklar. Erdoğan Eren’in geride vazgeçtiği servet ve hizmetleri, her zaman anımsanacak ve takdir edilecektir.

Ülke genelinde AK Parti teşkilatları, onun hatırasını yaşatmak ve yapılan hizmetlerini devam ettirmek için elbirliğiyle çalışacaklardır. Başkan Eren’in ölümü, siyaset sahnesinde boşluğunu vazgeçse de, parti üyeleri ve liderler onun gayelerini hakikatleştirmek için beraber çaba edeceklerdir.

Erdoğan Eren’in ani kaybı, siyaset dünyasında bir kere daha insanların sıhhatinin ne kadar ehemmiyetli olduğunu anımsattı. Parti üyeleri, siyaseteziyetir ve millet, sağlık mevzusunda daha duyarlı olmayı ve önemsemeyi bilmelidir. Başkan Eren’in hatırasını yaşatmak için yapılan hizmetlere ve ölümü sonrası yapılan duyarlılık şovlarına hep beraber katkı sağlamalıyız. O, hizmetleri ve içtenliğiyle anımsanacak ve yetersizliği her zaman sezilecektir. Başkan Eren’e Allah’tan rahmet, ailesine ve hoşlananlarına başsağlığı diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Partili belediye başkanından acı haber: Kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz