1. Haberler
  2. Gündem
  3. AK Partili Birinci, Bahçeli’nin ‘Öcalan’ çağrısını değerlendirdi: ‘Bu sözleri Özgür Özel’den duysaydık, ince kıyıma başlamıştık’

AK Partili Birinci, Bahçeli’nin ‘Öcalan’ çağrısını değerlendirdi: ‘Bu sözleri Özgür Özel’den duysaydık, ince kıyıma başlamıştık’

featured
service

Bahçeli: Teröristbaşı Meclis’e gelsin DEM grubunda silah bırakıldığını ilan etsin

Bahçeli’nin çıkışının şaşkınlık yarattığını dile getiren Birinci, sosyal medya paylaşımında, “Sayın Devlet Bahçeli’nin sözlerini şu şekilde değerlendiriyorum” diyerek bir dizi tespitte bulundu.

Özellikle İsrail’in Suriye’deki varlığına ve ABD’nin PKK’yı desteklemesine değinen Birinci, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu jeopolitik tehditlere dikkat çekti.

Birinci, Bahçeli’nin açıklamalarının yeni bir doktrine işaret ettiğini belirterek, “Türkiye, Öcalan ile en kanlı bıçaklı siyasi lider olan Sayın Devlet Bahçeli’nin ağzından, Öcalan’ın silahı bıraktığını mecliste deklare etmesi çağrısını duydu. Bu yeni doktrine alışmak için zannediyorum herkesin biraz zamana ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.

Açıklamasının devamında Birinci, Bahçeli’nin açıklmasındaki TBMM kısmının “izaha muhtaç” olduğunu belirten Birinci, “Şahıs ağırlaştırılmış müebbet cezasını çekmekte. Dolayısıyla tevile muhtaç..” dedi.

Ancak, Birinci’ye göre bu yeni sürece alışmanın zaman alacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Şu da bir gerçek. Biz bugün Sayın Bahçeli’den işittiklerimizi, Özgür Özel’den falan işitseydik, ince kıyıma başlamıştık”

Birinci’nin sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Partili Birinci, Bahçeli’nin ‘Öcalan’ çağrısını değerlendirdi: ‘Bu sözleri Özgür Özel’den duysaydık, ince kıyıma başlamıştık’
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz