1. Haberler
  2. Gündem
  3. AK Partili Özlem Zengin’den Dilruba Kayserilioğlu’na: Açıklamaları cahilce, pişman değil, ‘üzgünüm’ demesini beklerdim

AK Partili Özlem Zengin’den Dilruba Kayserilioğlu’na: Açıklamaları cahilce, pişman değil, ‘üzgünüm’ demesini beklerdim

featured
service

AKP’li Özlem Zengin, CNN Türk’te yayınlanan Hakan Çelik’le Hafta Sonu programına konuk oldu.İzmir’de, sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanıp daha sonra serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu soruşturmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özlem Zengin, “Olayın iki boyutu var. Birisi hukuki, diğeri siyasal. Benim kişisel görüşüm tutuksuz yargılanması.

Dilruba Kayserilioğlu’nun tahliyesine ilişkin açıklama: Resmi prosedürlere uygun gerçekleşti

Açıklamaları cahilce, sorumsuz… Bu konuyla ilgili ceza yaptırımına yargı karar verecek. Duruşmasına gidecek, bu ifadelerle ilgili bir karar verecek. Söylediği hiçbir cümle doğruyu ifade etmiyor. İfadeler nezaketsiz ve yakışıksız. Çıktıktan sonra söyledikleri daha sorumsuzca… ‘Hiç pişman değilim’ diyor. ‘Üzgünüm’ demesini beklerdim” ifadelerini kullandı.

Ekol TV’de Armağan Çağlayan’ın konuğu olan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Dilruba Kayserilioğlu’nun tutuksuz yargılanması gerektiğini söyledi.

Kayserilioğlu için “Ciddi üslup sorunu var” ifadesini kullanan Zengin, sözlerine şöyle devam etti:

“Kendisini dinledim, böyle cahil konuşma uzun süredir dinlemedim. Her konuştuğunu tek tek düzeltmemiz lazım. Üst perdeden bir tavrı da var. Her bir maddesini de ben kendisine izah ediyorum. RTÜK’ün sokak röportajları ile ilgili de bir çerçeve çizilmeli. Tamamen yasaklama bir çözüm değildir. Sözlerin de hukuki düzenlemeye ihtiyacı var. Hukuki anlamda çerçevesi belirlenmeli.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Partili Özlem Zengin’den Dilruba Kayserilioğlu’na: Açıklamaları cahilce, pişman değil, ‘üzgünüm’ demesini beklerdim
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz