1. Haberler
  2. Gündem
  3. Akaryakıt fiyatlarında düşüş pompaya yansıdı: İşte güncel fiyatlar!

Akaryakıt fiyatlarında düşüş pompaya yansıdı: İşte güncel fiyatlar!

featured
service

Geçtiğimiz hafta, Brent petrol fiyatlarındaki düşüş ve döviz kurlarındaki değişiklikler, akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi yaratmıştı. Bu beklenti, benzine yapılan indirimle gerçekleşti ve fiyatlar yeniden düzenlendi.

İstanbul Avrupa Yakası’nda benzin fiyatı 41.36 TL, motorin fiyatı 40.25 TL ve LPG fiyatı 20.97 TL oldu. İstanbul Anadolu Yakası’nda ise benzin fiyatı 41.28 TL, motorin fiyatı 40.19 TL ve LPG fiyatı 20.43 TL olarak belirlendi.

Ankara’da da benzin, motorin ve LPG fiyatları güncellendi. Başkentte benzin fiyatı 42.26 TL, motorin fiyatı 41.23 TL ve LPG fiyatı 20.87 TL oldu.

İzmir’de akaryakıt fiyatları da benzer bir şekilde güncellendi. İzmir’de benzin fiyatı 42.54 TL, motorin fiyatı 41.54 TL ve LPG fiyatı 20.51 TL olarak belirlendi.

Akaryakıt fiyatlarındaki bu indirim, araç sahipleri için bir nefes aldırırken, piyasalardaki dalgalanmalar fiyatların nasıl seyredeceği konusunda merak uyandırıyor. Brent petrol fiyatlarındaki değişimler ve döviz kurundaki hareketlilik, önümüzdeki dönemde de akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akaryakıt fiyatlarında düşüş pompaya yansıdı: İşte güncel fiyatlar!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz